Articol publicat in: Politica, Sanatate


Concert caritabil

http://www.radioromaniacultural.ro/articole/art.shtml?a=78261&c…

Te invitam la un concert caritabil VAMA in cadrul campaniei SALVEAZA UN ARTIST- Bogdan Mihai Radu, pictor de succes, de doar 31 de ani, a fost diagnosticat cu poliradiculonevrita acut? (sindromul Guillain-Barre, o boal? rar? care duce la paralizia membrelor) si are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea picta din nou.

In seara de 1 octombrie , la Palatul Ghika , VAMA canta pentru Bogdan, pentru frumos si pentru arta. Vino si tu! Nu ramane indiferent la suferinta lui Bogdan! Sa aratam ca nu am renuntat la a fi Oameni. Sa ne ridicam deasupra problemelor noastre personale pentru a intinde o mana de ajutor cuiva care sufera mai mult decat noi. Sa pictam impreuna cu Bogdan tabloul unei povesti cu sfarsit frumos – povestea lui, a ta, a noastra!
Avem sansa ca, prin cantec si iubire, sa ajutam un artist de-al nostru- nu prea tarziu, ci acum, cand are mai multa nevoie de sprijin.

Te asteptam in seara de 1 octombrie, la ora 21,30 la PALATUL GHIKA- prietenii lui artisti au donat pentru el tablouri minunate pe care le vom putea admira si cumpara. Apoi vom canta impreuna cu VAMA – alaturi de Bogdan, care are atata nevoie sa ii fim aproape.

Peste ani de zile, vei privi cu mandrie tablourile sale si vei sti ca in ele este si o bucata din sufletul tau!